24 Nisan 2013

Yazı yazarak internetten para kazan

Yazı Yazarak İnternetten Para Kazan
İnternetten pek çok para kazanma yöntemi vardır, mail okuyarak, reklam izleyerek, site tıklayarak para kazanmak bunların içinde en zayıf para kazanma yollarıdır. Bu şekil para kazanma yolları ile çok fazla zaman kaybedersiniz. Bunun yerine internette kendi işinizi kurun, kendi dükkanınızı açın ve daha kısa sürede daha fazla para kazanın. Nasıl yani internette dükkan açmak nasıl olur dediğinizi duyar gibiyim, hemen açıklık getirelim; internetin dükkanları blog siteleridir. Yani bir blog sayfası açarak gelir sağlayabilirsiniz. Evden , iş yerinden kısacası internetin olduğu her yerden blog yazıları yazarak para kazanabilirsiniz.
Yazı Yazarak İnternetten Nasıl Para Kazanılır?
Öncelikle kendinize bir blog sayfası açmalısınız, blogger veya blogcu ücretsiz blog açabileceğiniz sitelerdir. Evet blog açtık bize kim para verecek? Tabiki blog açtınız diye kimse size para vermeyecek, blogunuzu bir dükkan gibi kullanarak siz para kazanacaksınız. Blog sayfaları google tarafından kolay indexlenir yani google arama sonuçlarında daha çabuk görünürsünüz. Blog sayfasından para kazanma işinin temeli google’a girebilmektir. Blogunuzun googleda görünmeye başlaması, blogunuza ziyaretçi gelmesi demektir, anlatmaya çalıştığımız blogunuzun yani dükkanınızın müşterileride arama sonuçlarından gelen ziyaretçilerdir. Blog yazıları yazarak internetten para kazanmak Amerika ve Avrupa’da çok popüler bir kazanç modelidir. Blog yazılarından para kazanma konusunda ise en etkili sistem Affiliate Marketing sistemidir, yani Satış Ortaklığıdır. İnternet ortamında bir e-ticaret sistemine üye olarak tanımadığınız kişilerin ürünlerini blogunuzda reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Yazı yazarak para kazanmada mantık seçtiğiniz affiliate ürünü hakkında yazılar yazmanızla gerçekleşir, bu şekilde ziyaretçiler blogunuza gelir, satış ortağı olduğunuz ürünü sizin aracılığınızla alırsa %70 lere yakın komisyonla para kazanırsınız.
Blog yazıları yazarak para kazanma konusununda diğer bir yöntem Google Adsense reklamlarıdır. Google Adsense reklamlarını blogunuza alarak ziyaretçilerin bu reklamlara tıklaması sonucu para kazanabilirsiniz. Burada da temel yapı taşı ziyaretçilerdir, blogunuzu ne kadar çok ziyaretçi ziyaret ederse adsense reklamlarının tıklanma şansı o kadar artar, bu sizin blogunuzun popülerliği ile alakalıdır. Google Adsense internetten para kazanma yöntemleri arasında değeri çok farklı olan, tüm dünyada uygulanan bir para kazanma yoludur. Google Adsense ile nasıl para kazanılır, bu konu hakkında detay için buradan yazımıza bakınız.
Görüldüğü gibi internette sadece yazı yazarak para kazanmanız mümkün, tavsiyemiz en kısa sürede bir blog sayfası açarak bir affiliate ağına üye olmak ve google adsense reklamlarını blogunuzda yayınlamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder