24 Nisan 2013

İnternette anket doldurarak para kazan

Anket Doldur Para Kazan, Yılın En Popüler İnternetten Para Kazanma Trendi..
Anket Doldurarak Para KazanAnket doldurarak para kazanılır mı? Ev konforunda çalışarak ayda 1000-1500$ para kazanabilmenin %100 yasal ve kolay yolu! Kendi işinizin patronu olabilirsiniz.!
Anket doldurarak para kazanmanın gerek dünyada, gerekse Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artıyor. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline gelmiş durumda. İnternetten anket doldurarak evinin geçimini sağlayan ev hanımlarını sıkça duymaya başladık. Anketle internetten para kazanmayı yeni duymuş okuyucularımız için şu işe bir açıklık getirelim.
Bu evden çalışma şeklini diğerlerinden ayıran faktörler nelerdir?
 Özel bir beceri gerektirmez. 
 Web sitesi kurma derdi yok.
 Rekabet yok
 Finansal risk yok.
 Stok yok
 Gereksiz giderler yok.
 Herhangi bir ürün satmak yok.
 Hiçbir baskı yok.
 Arkadaşlarınıza ve ailenize ihtiyacınız yok.
 Patronalara veya yöneticilere hesap vermek yok
Evden para kazanmak dedikleri budur sanırım. Anket doldurarak para kazanmak, dünyada son yılın en trend  internetten para kazanma yolları arasında girmiş durumda. Bu evden para kazanma yöntemini geçtiğimiz yıl ilk tanıttığımızda
herkes çok şaşırdı. Neden bize para ödüyorlar? Hatta çok kolay kazandıklarını için kendilerini suçlu hissedenler oldu. Fakat bu iş tamamen yasal. Hem markalar, hem anketleri dolduranlar herkez kazanıyor. Büyük markalar yeni ürünler çıkarırken bu istatistiklerden hedef kitle belirliyorlar. Önemli olan sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil. Cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu firmalar için önemli. Anket soruları oldukça basit. Hemen başlayabilirsiniz. Ücretsiz kayıt olabileceğiniz anket firmalarının listesi ve geniş bir eğitim için b bir göz atın. Hem konu hakkında detaylı bir eğitim, hem de anket başına para ödeyen şirketlerin listesini bulabilirsiniz. 
Parayı ödeyen firmalarda çok karlı bu işten…
Büyük markalar eskiden kamuoyunun görüşlerini bilmek için daha büyük paralar harcamasına rağmen yine istedikleri kadar büyük bir kitleye ulaşamıyorlardı. Bir anketör ne kadar anket doldurtabilir ki ?
Fakat şimdi tek bir tıklama ile milyonların ne düşündüğünü biliyorlar. Elbetteki böyle bir araştırmanın onlara belirli bir maliyeti olacaktır.  Markalar bu maliyeti anket doldurma sitelerine öderler. Anket siteleride paranın büyük bir kısmını anketlerini dolduran üyelerine öder. Fakat yinede markalar için online anket doldurma sistemi, eski sisteme göre daha düşük maliyetlidir ve milyonlara ulaşabiliyorlar. Bu yüzden anket doldurarak para kazanma yolları %100 yasaldır.
Şimdi internet ortamında anket doldurarak para kazandıran sitelerden bahsedeceğiz. Fakat ilk etapta bu anket doldurma işinin mantığını gösterelim.
Özellikle anket doldurma işlerinde çalışan anketör öğrenci arkadaşlar çok iyi bilir, bir ajansa kayıt olursunuz, sizi açtıkları standın başına koyarlar, orada ya günlük bir para kazanır ya da çoğunlukla doldurtabildiğiniz anket başına parakazanırsınız. Hiç bu işlerinde çalışmamış olsanız bile sokakta yürürken, önünüzü kesip anket doldurma ricasında bulunan birileri olmuştur sanırım. Günümüzde ki anketle internetten para kazanmanın yolları ise bunun online şeklidir. Sokaklara düşmeden evden para kazanmak için süper bir fırsat.
Peki anketler nereye geliyor ? Nasıl dolduracağız ?
Anket e-kitaplarında internetten doldurulan ankletlere ödeme yapan, ücretsiz olarak üye olabileceğiniz şirketlerin internet adresleri, sitelere nasıl üye olunacağı ve profil bilgilerinin nasıl doldurulması gerektiği gibi bazı talimatlar verilmekte. Bu şirketlere üye olursunuz ve anketler E-posta adresinize gelmeye başlar.
Öncelikle sırf bu iş için yeni bir E-mail adresi açıyorsunuz. Ve bu mail ile sadece anket doldurma sitelerine kayıt olayorsunuz. 15-20 anket sitesine kayıt olduktan sonra mailiniz çok sayıda anketle dolmaya başlar.
Anketlerin ücret teklifleride  hemen yanında yazar. Yani teklifi beğenmezseniz hiç ankete başlamadan diğer ankete geçebilirsiniz.
Anketle internetten para kazanmak oldukça basittir. Çoğunlukla genel sorular sorulur.Örnek vermek gerekirse;
 En sevdiğiniz aktiviteler nelerdir?
 En son hangi tarihte bir bilgisayar satın aldınız ?
 Ailenizde astım hastası olan var mı ?
 İnternetten üzerinden alışveriş yapıyormusunuz?
 En son internetten ne zaman alışveriş yaptınız?
 Eviniz kendinize mi ait yoksa kirada mı oturuyorsunuz?
Bunlar gibi veya benzeri sorular sorulmakta. Elbette bu sorular anketi gönderen firmaya göre değişecektir. Firma sorularını mutlaka hedef kitlesi için merak ettiği talepler ve gereksinimler üzerine yoğunlaştıracaktır. Cevaplar bazen 4, bazen 8 şık olarak soruların altında sıralanıyor. Büyük markalar anketlerini tüm dünya dilllerinde hazırlıyor. Bu markaların anketlerin de dil seçeneğini Türkçe olarak seçip doldurabilirsiniz. Bazı orta ve küçük ölçekli markalar ise sadece ingilizce gönderiyorlar. Bu markaların anketlerini doldurmak için ingilizce bilmek şart değil. Çünkü cevaplar kısa ve net. Size uygun olan cevabı işaretleyebilirsiniz. Veya Google’ın çeviri hizmetini kullanarak ingilizce olan anketlerde yardım alabilirsiniz. 
Anket Doldurarak Para Kazandıran Güvenilir Anket Siteleri
Gerek Türkiye’de gerekse yabancı diğer ülkelerde anket siteleri üzerinden para kazanan bir çok insan bulunmaktadır. Anket doldurarak para kazanmanın en pratik ve ücretsiz olanı, anket sitelerine üye olmaktır. Burada asıl olan ödeme yapan firmaları bulmak ve üye olmaktır. Bunun en kolay yolu, sizin ve benim gibi bu işi yapmayı düşünen kişilere hangi anketlerden en çok para kazanabileceğinizi öğreten bir kaynağa ulaşmak.
Sizin için interneti taradık ve en uygun kaynağı bulduk. Bir kaç dakika içerisinde üye olup anket firmalarından para kazanmaya hemen başlayabilmekiçin ücretsiz üye olabileceğiniz, güvenilir ve ödeme yapan yerli/yabancı 400 adet anket doldurarak para kazanma siteleri listesi için Anket Listesi Eğitim Paketi tavsiyemiz olacaktır. Anket Listesi E-Kitabında hem konu ile ilgil eğitim hem de  çok sayıda denenmiş, ücretsiz üyelik veren anket doldurma siteleri bulunmaktadır.

Anket Listesi E-Kitabı Kendini Nasıl Tanımlıyor, Birlikte İnceleyelim;
Dünya üzerinde birçok şirket varlığını sürdürmektedir ve bu şirketler arasında çok büyük bir Pazar rekabeti vardır. Şirketlerin bu pazarlarda varlıklarını sürdürebilmeleri ve kendilerine bir yer bulabilmeleri için müşterilerinin geri bildrimlerine ihtiyaçları vardır. Bu geri bildirimler sayesinde ürünlerinin ve sundukları hizmetlerin kalitesini arttırarak rekabet ortamında hayatta kalırlar. Dünya’da her yıl yapılan pazar analizlerine göre 2010 yılında şirketlerin anket araştırmaları için harcadığı bütçe 2,5 Milyar $’ın üzerindedir.
Şirketler anketleri kendileri düzenlemek yerine, daha çok insana ulaşabilmek için internet üzerinden servis veren Anket Şirket’lerine başvururlar. Anket Listesi Ekibi olarak bizim işimizse sizi bu hizmet veren Anket Şirketleri ile bir araya getirmektir.
Türkiye şartlarında düşündüğünüzde gerçekten çok güzel bir para. Anket sürelerinin ortalama 10 ile 30 dakika arasında değiştiğini ele alırsak,günde bir saat çalışarak bu ek geliri elde etmek gerçekten çok kolay. Tabi bu işin örnek kısmı, günde 5,6,7,8… anket ve hergün doldurabilirsiniz. İnternet başında geçirdğiniz zaman arttıkça geliriniz de otomatik olarak artacaktır.Ayrıca anket süresi uzadıkça, anketin verdiği gelir de artmaktadır. Mesela 15 dakikalık bir anket 10$ verirken 20 dakikalık bir anket 25$ verebilir.
ANKET LİSTESİ EKİBİ OLARAK BİZ NE YAPIYORUZ ?
Ekibimiz uzun çalışmalar ve kişisel gerçek deneyimler sonucu dünyadaki ödeme yapan anket şirketlerinin listesini “Anket Listesi Eğitim Paketi” isimli e-kitapta topladı. 
Sizin bu uzun çalışma dönemine girip, deneme yanılma yöntemleriyle uğraşmak aylarınızı hatta yılınızı alabilir.
Veri tabanımızdaki, şirket listesini ödeme yapan yeni şirketler eklendikçe güncelliyoruz ve sizlere sunuyoruz.Şu an itibariyle veri tabanımızda 400′ün üzerinde şirket var ve yenilerini de ekliyoruz. Anket Listesi ile nelere sahip olacaksınız;
Anket doldurmaya başlamanız için gerekli olan tüm bilgilere ve püf noktalara + 400′den fazla ödeme yapan anket şirketleri’nin kayıt formlarına sahip olacaksınız.
ANKET LİSTESİ KİTABINI NEDEN ALMALISINIZ ?
# Sizin bu uzun çalışma dönemine girip, deneme yanılma yöntemleriyle uğraşmak aylarınızı hatta yılınızı alabilir.
# Anket Listesi e-kitabını aldığınız takdirde 400’ün üzerinde ödeme yapan Anket Şirketinin kayıt formlarına direk ulaşacaksınız.Bu takdirde zaman kaybına uğramayıp veya güvenilir anket şirketlerine ulaşmayı beklerken hayal kırıklığına uğramayıp direk gelir elde etmeye başlayacaksınız.
# E-kitabımızda sadece daha önce denediğimiz ve ödeme aldığımız güvenilir şirketlerin bilgileri yer almaktadır.
# E-kitabımızla Anket doldurma ile ilgili altın değerinde bilgiler ve yöntemlere sahip olacaksınız. 
# Yurtdışınaki şirketlerden ödeme almanızı sağlyacak yöntemlerin açıklamalı bilgilerini elde edeceksiniz. 
# Sadece Amerika’da yaşayanlara ödeme yapan çok kaliteli şirketlerden nasıl ödeme alabileceğinize dair detaylı bilgilere ulaşacaksınız.
# E-kitabımızı aldıktan sonra bize iletişim bölümündeki formumuzdan ulaşabilirsiniz ve sorularınızı sorabilirsiniz.
# Anket doldurma sürecinde yalnız başınıza kalmayacaksınız.
# Veri tabanımızdaki, şirket listesini ödeme yapan yeni şirketler eklendikçe güncelliyoruz, böylelikle ödeme yapan yeni anket şirketlerinden haberdar olacaksınız.
Anket Listesine buradan ulaşabilirsiniz
Anket Listesi Kitabı Kullanıcı Yorumları;
Murat Tan – KKTC
Uzun zamandır anket doldurma işi yapıyorum. Bu işin içinde olanların karşılaştıkları en büyük sorun yeni firmalar bulmaktır. Anket Listesi Kitabı sayesinde piyasada ödeme yapan yüzlerce firmaya ulaştım. Düzenli olarak anketlerim gelmeye başladı. Ödemelerimi nakit olarak almayı tercih ediyorum.

Faruk Durmaz – Ankara
İnternette para kazanma yolları, internetten para kazanma diye google de arama yaparken Anket Listesi kitabıyla tanıştım. Tüm anket firmalarına kaydımı yaptım. Her gün onlarca anket geliyor ve hiç birisini sektirmeden dolduruyorum. Şu ana kadar(2 hafta) toplamda kazancım 700$ oldu. Teşekkürler Anket Listesi.

Selçuk İşbilir – Sakarya
Daha önce bu sistemi biliyordum, kitaba lüzum yok deyip kendim şirketler buldum google´dan. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Ben para kazanmak isterken onlar benim üzerimden para kazanma derdine düştüler ve bu böyle olmayacak diyerek Anket Listesi kitabını aldım. Kötü deneyimden sonra çok iyi geldi kitap. Rahatça güvenerek üye oldum tüm şirketlere tek kuruş ödemeden ve kazanıyorum.

Rukiye Dağlaroğlu – Manisa
Henüz yeniyim bu yüzden başlarken aceleci davrandım, verdiğiniz özel listedeki şirketlere kaydoldum ilk anket almadan en az 5$ sırf üye olduğum için verdiler. Tam 15 siteye kayıt oldum ve daha anket doldurmaya başlamadan toplam 100$´a ulaştım Anket Listesi kitabına sonsuz teşekkürler.

9 yorum:

  1. Anket gelme sıklığı nedir bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu durum anket sitelerine üye olurken yazdığınız profil bilgilerinizin doluluk oranıyla orantılı. Size uygun anketlerin gelme şansı daha fazla olur özellikle 20$ civarındaki anketleri almak istiyorsanız %100 profil doluluk oranı gerekli diye düşünüyorum, fakat diğer anketler yani 5$ ve 10$ arasındaki anketler ise sürekli geliyor, yeteri kadar anket alacağınıza emin olabilirsiniz. Yorum için teşekkürler.

      Sil
    2. admin detaylı bilgilendirme için teşekkürler.

      Sil
    3. Arkadaşlar napolyon diye bir site var sizden bir TL bile talep etmeden sadece anket doldurmanızı ve para kazanmanızı sağlıyor. Üye olduğunuzda üye bilgilerinizi doldurup anında 15 tl kazanıyorsunuz ve anketler gelmeye devam ettikçe para hesabınızda birikiyor ve çekebiliyorsunuz. aşağıda linki veriyorum üye olmak isteyenler linke tıklayıp üye olabilirler.


      http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=de264662-c68c-4c62-8f93-cf82f36662f8

      Sil
  2. denemek için birkaç tane sıte adı verırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anket doldurarak para kazanabileceğiniz binlerce site var. İngilizce veya Türkçe olarak Google'a yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Fakat Anket Listesi ile güvenilir, denenmiş ve ödeme alınabilir siteler yer almaktadır. Ayrıca profil bilgilerinizi nasıl doldurursanız yüksek ücretli anket alımı sağlayabileceğiniz anlatılıyor. Yayın politikaları gereği içerik açıklanamamakta, Teşekkürler

      Sil
  3. anket doldur para kazan sistemi hakkında verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Anket doldur para kazan sistemi hakkında verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. arkadaslar ben anket doldurarak aylık hatırı sayılır odeme alıyorum kullanımı en kolay sıtelerden bırıde myıyo tamamen turkce suradan  sıteye gıdebılırsınız  https://www.myiyo.com/?ref=231082345

    YanıtlaSil