24 Nisan 2013

Anket doldur para kazan dolandırıcılığı

Anket Doldur Para Kazan DolandırıcılığıAnket doldur para kazan yalanları, Anket doldurup para kazanan varmı, Anket doldur para kazan sahtekarlığı/dolandırıcılığı herhalde son zamanlarda internetten para kazanma gündeminde en çok tartışılan konu bu sorulara cevap aramaktır. Anket doldurarak para kazanmak son günlerin en popüler para kazanma trendlerinden biridir, fakat bu popülerlik beraberinde bir çok soruyuda beraberinde getirmektedir. Bizzat kendimiz anket doldurarak para kazanan, ödemelerimizi güvenli bir şekilde ve düzenli alan kişiler olarak şunu belirtmemiz gerekir ki anket doldurarak para kazanmak mümkündür. Bunun aksini iddia eden yazıları yayınlayan kişiler ya başka ürünlerin pazarlamasını yapmak için anket doldurma işini karalamakta ya da ödeme yapmayan anket sitelerine üye olmuştur.
Buradan aklımıza şu soru geliyor, bazı anket siteleri ödeme yapmıyor mu? Evet bazı anket siteleri ne yazıkki sadece sizden zaman ve emek hırsızlığı yapıyor.Genelde bu tip ödeme yapmayan anket siteleriyle karşılaşan kişiler google da rastgele arama yaparak üye oldukları sitelerdir. Özellikle google da survey online, survey earn money gibi ingilizce arama kelimeleriyle güvenli siteler yanında hiç muhattap bulamayacağı anket sitelerine üye olmaktadır. Bu tür siteler size alt ödeme limiti koyar ve o limite yaklaştığınızda anket yollamayı keser. Türk anket sitelerinin de ne kadar güvenilir olduğu tartışılmaya açık bir konudur.
Şimdi asıl soru şu; Anket doldur para kazan sitelerinin hepsi güvenli değil, peki güvenilir anket sitelerine nasıl ulaşabilirim?
Bunun için denenmiş, güvenilirliği alınan ödemelerle kanıtlanmış anket sitelerin listesine ulaşmaktır, bu konuda Anket Listesi Eğitim Paketi size gerekli bilgi, tecrübe kazandıracak en önemli rehber olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder