24 Nisan 2013

Facebook’tan Nasıl Para Kazanılır

Facebook ile Nasıl Para Kazanılır
Çoğumuz günümüzün önemli bir kısmını Facebookta sohbet etmek, eğlenmek veya zaman geçirmek için kullanıyoruz . Aslında Facebookta eğlenmenin yanı sıra para da kazanabileceğinizi de biliyor musunuz?
Facebookta milyonlarca sayfa ve grup var, bu grup ve sayfalarda ise binlerce hatta milyonlarca kişi var. Bu gruplarda her gün birçok paylaşım yapılıyor. İşte sizde bu gruplarda reklam paylaşımı yaparak satış ortaklığı sistemi ile para kazanabilirsiniz.
Peki Facebook’tan nasıl para kazanılır ?
Satış ortaklığı sistemine üye olarak, satış ortağı olacağınız ürünleri facebook ta tanıtarak, ürünlerin satışından %60 lara varan oranlarda komisyon kazanacaksınız. Facebookta tanıtmak derken ürünlerine satış ortağı olacağınız ürünün linklerini facebookta paylaşacaksınız. Dilerseniz binlerce üyesi olan gruplarda paylaşabilir, veya çok büyük facebook sayfalarının yöneticileriyle irtibata geçip küçük ücretler ödeyerek ürün linkini paylaştırabilir bu sayede tanıtımınızı 10TL gibi bir ücretle yaptırabilirsiniz, Facebook reklamları çok etkilidir bu sayede binlerce kişiye tek tık ile ulaşarak ürün tanıtımı yapabilirsiniz.
Satış ortaklığı yapacağınız ürünlerde sorumluluk size ait değildir, tek muhattap ürün sahipleridir siz sadece aradaki komisyoncusunuzdur. Mesela % 50 komisyonlu bir ürün sattınız diyelim, ve bu ürünün fiyatı 50 TL ise sattığınız ürün ile siz bu satıştan 25 TL kazanmış olacaksınız.
Burada sizin yapmanız gereken tek şey verilen satış linklerini facebook gruplarında, sayfalarında paylaşarak veya paylaşımını sağlayarak müşterileri ürünlerin satıldığı resmi web sitesine yönlendirmek olacak. Bu şekilde de her ürün satışından payınıza düşen komisyonu otomatik alacaksınız.
Bu basit işlemleri yaparak para kazanmak için öncelikle satış ortaklığı yapmanız için bir ürüne ihtiyacınız var. Bir ürüne satış ortağı olmak için de affiliate yani satış ortaklığı ağına kayıt olmanız gereklidir. Bu durumda yapmanız gereken tek şey sadece bu işe başlamak için bir affiliate ağına üye olmalısınız. Bu konuda dünyada en popüler olan Clickbank’ın Türk versiyonu olan xticaret en popüler ve en çok para kazandıran affiliate ağıdır, hem xticaret ile pek çok kategoride ürün satışına ortak olma şansınız var Xticaret satış ortaklığı sistemine üye olarak kendinize bir veya birkaç ürün seçtikten sonra size özel link ile hemen reklam yapmaya başlayabilirsiniz.
Xticaret bünyesinde 40 bine yakın Türk satış ortağı bulunuyor. Üyelik için 20 TL isteniyor. Fakat kesinlikle önerebileceğim bir satış ortaklığı sitesidir, üyelik ücreti ise bu işi ciddi şekilde yapan kişileri bünyelerine katmak içindir. Bu sistemde üye olmak için bir kez ücret ödersiniz ve üyeliğiniz asla silinmez. Burada dilediğiniz kadar ürüne satış ortaklığı yapma imkanınız vardır. Facebook ile satış ortaklığı sistemini birleştirerek oluşturulmuş Facebook Para Kazanma Rehberi, facebook ile nasıl para kazanılacağının, nasıl reklam yapılacağının en ince detaylarına kadar anlatıldığı bir rehberdir, bu konuda Facebook Para Kazanma Rehberinden de destek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder