24 Nisan 2013

İnternetten neden herkes para kazanamıyor

İnternetten Para Kazanamama Nedenleri Nedir? İnteretten Para Kazanmada Başarısızlık Nedenleri?
İnternetten Para Kazanamama NedenleriHiç internetten para kazanmayı denediniz mi? İnterneti olan her bireyin mutlaka bir kere bile olsa google’a yazdığı olmuştur internetten para kazanma nedir, nasıl internetten para kazanılır diye.. Öncelikle şunu kafamıza yerleştireliminternetten para kazanmak imkansız bir şey değildir. İnternetten para kazanma serüvenine girişen bazı girişimci kişilerin bir kısmı başarılı olurken bir kısmı da bu uğurda eli boş dönmüştür. Peki, neden herkes internetten para kazanamıyor, neden para kazanma hayalleri başarısızlıkla sonuçlanıyor? Başlıca sebeplerini sayacak olursak:
• İnternetten az buz veya hutta hiç para kazandırmayacak yöntemleri deniyorlar. Nedir bu kazandırmayacak yöntemler: Bunların başını tıkla kazan, mail oku kazan gibi saçma sapan yöntemler yer alıyor. Düşünün ki mail okuyarak para kazanacaksınız siteye kayıt oldunuz her mail başına da sizlere 5-10 kuruş veriyor diyelim. Muhtemelen mailleride size haftada ya iki yada üç kez göndeririler bu 30 kuruş eder. Birde paranızı çekmeniz için bir limit belirlerler. Mesela 100 TL olunca paranızı çekebilirsiniz diyerekten haftada 30 kuruşla 500 hafta sonunda ödemenizi alabilirsiniz.
• Diyeceksiniz ki hangi yöntemler para kazanılabilir peki? İki şekilde internetten para kazanmanız mümkün ya bol içerikli bir web sitesi kurup google adsense ile google’dan reklam alır tıklandıkça para kazanırsınız ya da internetten bir ürüne satış ortağı olursunuz ürün sattıkça sizde komisyonunuzu alıp para kazanırsınız.
• Diyelim ki satış ortaklığı sistemini seçtiniz. Bu seferde yanlış ürün söz konusu oluyor. İnternetten para kazandıracak ürünler seçmelisiniz, GooMass Eğitim Kitinde nasıl ürün seçeceğinize dair tüm detaylar mevcut.
• Doğru ürünü seçtiğine emin olan kişiler ürünün satması için çaba sarf etmiyor sarf etse bile gerekli sabrı göstermiyor. İnternetten para kazanmak istiyorsanız sabrınız en büyük sermayeniz olacaktır bunu unutmayın.
Yani kısacası internetten ciddi anlamda para kazanmak istiyorsanız affiliate yöntemi en uygun yöntem olacaktır. Sizleri affiliate yöntemi konusunda uzmanlaştıracak piyasadaki en muhteşem ürün, bizimde kazanç rehberimiz olan GooMass Eğitim Kiti tavsiyemizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder