24 Nisan 2013

Google Kazançları kitabı ne anlatıyor

Google Kazançları Kitabı Ne AnlatıyorGoogle Kazançları Nedir, İçeriği Nedir, Nasıl Para Kazanılır?
Google Kazançları, Türkiye’nin ilk wealth programıdır. Affiliate sistemi hakkında yazılmış ve yayınlanmış ilk Türkçe kaynaktır.
Kitabın yazarı Musa Erdoğmuş, Boğaziçi Üniversitesi mezunu bir Elektrik Elektronik Mühendisi. Bir vesile ile yurt dışındaki Satış Ortaklığı yani Affiliate sistemi ile tanışıyor, bakıyor ki bu sistem sayesinde bütün dünyada milyonlarca insan iyi para kazanıyor., memleketime bir faydam dokunsun diye düşünerek, aynı sistemi Türkiye’ye uyarlıyor ve Google Kazançları adındaki ülkenin ilk wealth programını yayına sunuyor. Daha sonra da verdiği seminerler ile bu sistemi bütün ülkeyi köşe bucak gezerek duyuruyor.
Kendisi, başarılı bir girişimci olduğu kadar aynı zamanda hayırsever bir vatandaş. Google Kazançları kitabından elde edilen gelirlerin her ay %10′unu ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtıyor. Kendisinden talebimiz doğrultusunda bağış makbuzlarının örneklerini bize gönderdi. Yaptıkları gerçekten takdire şayan ancak biz burada Musa Erdoğmuş’un hayırseverliğini değil Google Kazançları Kitabı ‘nin detaylı bir analizini yapacağız.
Google Kazançları İçeriği:
Aslında Google Kazançlarını tek bir kitaptan ibaret saymak yanlış olur. Google Kazançları, içerisinde barındırdığı yazılı dökümanlar, resimli anlatımlar, video seti ve ücretsiz dersleri ile ciddi anlamda bir eğitim seti.
Google Kazançları, adından da anlaşılacağı gibi, bütün sistemi Google ile para kazanmak üzerinde kurmuş.
Öncelikle, Affiliate sistemi ile çok satan ve size %75 civarı komisyon bırakacak karlı ürünlere nasıl ortak olacağınız anlatılmakta. Sonra da Google üzerinde bu ürünleri nasıl kolaylıkla pazarlayacağınız ve para kazanacağınız.
Bu anlatımlar belirttiğimiz gibi yazılı ve görsel dökümanlarla zengin bir şekilde bize sunuluyor, ancak Google Kazançları’nın en iyi yanı, bizzat kendisi tarafından üyelere online olarak destek sağlanması. Ve bir kere ürünü indirdikten sonra Google Kazançları sistemine dahil oluyorsunuz ve bu sistemi kullanan binlerce kişinin dahil olduğu Google Kazançları Forum üyesi oluyorsunuz. Bu sayede forumda, sizinle aynı durumdaki pek çok insan ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde sizden daha tecrübeli insanlardan anında yardım alabilirsiniz.
Google Kazançları İyi Yönleri
Tartışmasız en iyi yönü, bu işi Türkiye’de ilk öğrenen kişilerden bir tanesi olan Musa Erdoğmuş gibi bir hocadan öğrenecek olmanız. Musa Erdoğmuş ve çalışma arkadaşları sorduğunuz bütün sorulara sıkılmadan, bıkmadan ve usanmadan cevap veriyorlar. Ayrıca Google Kazançları ürünü de %100 yasal ve faturalı satılan bir ürün.
Google Kazançları, Türkiye’nin ilk wealth programı olarak ilk 2009 yılında yayınlandı ancak içeriği 2011 yılında güncellendi. İlk yayınlanması ülke genelinde büyük yankı uyandırdı ve Musa Erdoğmuş’un verdiği seminerler ile şöhreti oldukça duyuldu. Google Kazançları bir kitap olmaktan ziyade bir platform niteliğinde, ve kesinlikle tavsiye ettiğimiz ürünler arasında bulunuyor.
Google kazançları ürününü son 2 aydır test ediyoruz. Doğrusunu isterseniz sonuçlar beklediğimizden de iyi çıktı. Mart ayı başında başladığımız test projemiz ikinci ayını dolduruyor ve bizim sadece xticaret portalı üzerinden 2 aylık kazancımız tam 4.401,00 TL, Google Kazançları kesinlikle tavsiye edilebileceğimiz bir kazanç rehberidir. Google Kazançları Kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder