24 Nisan 2013

İnternette en çok kazandıran kaynaklar

Nette En Çok Kazandıran E-kitaplarİnternet üzerinden para kazanma konusunda pek çok farklı sitede pek çok kaynak anlatılmakta ve her geçen gün işin popüleritesi arttıkça yeni yeni kaynaklar ortaya çıkmaktadır. Bazı kaynaklar ise sadece yazılmış olsun diye yazılmış olan girişimcilerin emeğini çalmaya yönelik e-kitaplardır. Yazılarımda sizi güvenilir ve kazançlı kaynaklara yönlendirmeye çalışıyorum, çünkü bende internetten para kazanma işine girdiğimde saçma ve kazancı az olan yöntemlerle çalıştım bu yüzden sizlere tavsiye ettiğim kaynaklar tamamen denenmiş, güvenilirliği alınan ödemelerle ispatlanmış ve Türkiye’de yapılan anketlerle binlerce kişinin memnuniyet esaslarına göre oluşturulmuş kaynaklardır.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki dünyada ve ülkemizde en popüler olan kazanç yöntemleri satış ortaklığı (affiliate marketing) ve anket doldur para kazan yöntemleridir. Pek çok kişinin bu sistemleri kullanarak ayda binlerce TL kazandığına şahit oldum. Evet dünya çapında en çok kazandıran sistemlerin bunlar olması dolayısıyla netten para kazanma konusunda en çok oluşturulan e-kitaplar genelde bu sistemleri konu almaktadır, doğal olarak ülkemizde ve dünyadaki bu popüleriteden yararlanmak isteniyor.
Peki en çok kazandıran ve güvenilirliği ispatlanmış e-kitaplar hangileridir?
Özellikle satış ortaklığı sistemi ile dünyanın her yerindeki kişilere internet üzerinden ürün satabilir ve satış başına %70 lere varan komisyonlar kazanabilirsiniz. Bu konuda yazılmış bizim de bizzat denemiş ve incelemiş olduğumuz Goomass Eğitim Kiti tavsiyemiz olacaktır. Bu kaynak hangi satış stratejileri uygulayarak, hangi reklam kanalı ile hangi ürünü hangi hedef kitleye nasıl satacağınızı en risksiz ve sermayesiz yollarla nasıl yapacağınızı öğretir ve sizlere rehberlik hizmeti sağlayarak takıldığınız bir konuda canlı koçluk hizmeti sağlar. Yani olay sadece e-kitabı sizlere satmakla bitmiyor, para kazanma yolunda karşınıza çıkabilecek engelleri çözmeye yardım ediyor. Google üzerinden arama yaparak pek çok affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemi hakkında kaynağa e-kitaba ulaşabilirsiniz, fakat bu konuda yazılmış alanında en uzman kaynak Goomass’dır.
Diğer kazançlı yöntem olan anket doldurma konusunda ise tavsiyemiz anket listesi kitabı olacaktır. Devamlı güncellenebilir yapısıyla anket listesi ile yüzlerce anket listesine ulaşabilir, direkt üyelik formları ile nasıl üye olacağınızı, formu doldururken hangi bilgiler ile daha kazançlı anketler elde edeceğinize kadar pek çok ince detay anlatılmaktadır. Kitaptaki anket siteleri %100 güvenilir ve ödeme yapan yerli ve yabancı anket firmalarını içermektedir. Anket e-kitapları arasında yazılmış en etkili kaynak Anket Listesie-kitabıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder