24 Nisan 2013

Twitter üzerinden para kazanmak

Twitter ile para kazanma yolları
Twitter Facebook’tan sonra en büyük çıkışı yapan sosyal paylaşım sitesidir. ABD’de inanılmaz ilgi gören Twitter gün geçtikçe tüm dünyada ve Türkiye’de popülerliğini arttırıyor. Özellikle ünlü kişilerin Twitter geyikleri ve tartışılan fotoğrafları Twitter’ın Türkiye’de ilgi görmesinin en önemli nedenlerinden biridir. Binlerce hatta milyonlarca takipçisi olan ünlü kişiler twitter hesaplarından xx marka ürünü kullanıyorum gibi tweetler atarak bu işten ciddi para kazanıyorlar. Twitter çok büyük bir potansiyel, ve her geçen gün Türkiye’de büyüyen bir sosyal ağdır. Sizde bu büyük potansiyeli kullanarak Twitter üzerinden para kazanabilirsiniz. Twitter ile para kazanma konusunda en önemli faktör, followers yani takipçileriniz olacaktır. Follower ve following terimleri reklamcılık sektöründe en fazla ilgi gösterilen terimlerdir. Bu sistemlerin mantığı basit bir şekilde: Ne kadar çok ilgi görüyorsanız o kadar çok kazanırsınız. Twitter dilinde söyletecek olursak ne kadar çok “follower” ınız varsa o kadar çok kazanma potansiyeline sahipsiniz demektir.
Twitter'dan para kazanmanın kısaca en etkili yolunu açıklayacak olursak;
Twitterdan para kazanın en etkili olanı satış ortaklığı(affiliate) sistemi ile para kazanmaktır, yani bir affiliate ağına üye olarak ürünlere satış ortağı olursunuz ve bu ürünleri sizin referans linkiyle paylaşarak satışını sağlar ve ürün başına komisyon alırsınız. Örneğin 50 TL fiyatlı bir ürünü %50 komisyonla satışına ortak olursanız 25TL kazanabilirsiniz. 
Satış ortaklığı sistemi ile hangi ürünü, hangi kişilere hangi yollarla satacağınızı, Twitterı hangi etkili yöntemleri kullanarak takipçi sayınızı nasıl arttıracağınızı sosyal medyayı etkili şekilde kullanarak para kazanma yöntemlerini anlatan Goomass ile buradan öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder